Nuværende og kommende hvalpe

Gule hvalpe 1. februar

Vi har fået gule hvalpe efter LP1 LP2 Melicmark Pash Kira (Rumla) og KbhV17 Melicmark Hawthorn (Topper). Hvalpene vil være klar til aftejse Skærtorsdag..
 
Hvalpene vi venter vil egne sig godt til aktive familier, som gerne vil arbejde med deres labrador.
 
Topper på jagt
 
Rumla
 
Topper bruges som apportør i jagtsæsonen, og både Topper og Rumla er markprøvepræmierede. Rumlas far var Melicmark Louis T Duck, som selv havde mange udstillingstitler og var markprøvepræmieret i åben klasse, og som kunne bryste sig af at have både en far og en farfar som var dobbeltchampions (både markprøve og udstillingschampions).
Toppers far er amerikansk og hans mor er svensk, og han præger sit afkom med sit eget store ønske om at samarbejde ("will to please"). Hans afkom er - som han selv -meget lette at træne og naturligt lydige. Både Rumla og Topper er energiske, udafvendte labradors med megen motor.

En labrador retriever er en jaghund. For at den skal blive en glad hund, i trivsel, skal den have lov til at udnytte sine medfødte anlæg. Det betyder ikke at en labrador skal gå på jagt for at være glad, men derimod at man arbejder med dens medfødte apporteringsinstinkt. Apporteringstræning bør indgå i dens hvalpe- og unghundetræning, og labradorens passion for apportering er livet igennem en enkel måde at byde den udfordringer under de daglige lufteture, som betyder at  man kommer hjem med en tilfreds og træt hund - og ikke sjældent flere tennisbolde end man gik ud med ;-)
 
Hvis du mener, at en hvalp fra os vil passe ind i dit liv, er du er velkommen til at skrive os en mail, og fortælle hvordan i tænker jer hverdagen sammen med hunden, 
lidt om din familie, og om i har tidligere erfaring med at have hund.
 
 
Topper hjælper med lektierne 
Melicmark Labradors  | Tlf.: +45 24 88 41 15